Kodit

Tankomäenkatu 11

Hankekuvaus

Helsingin Tankovainioon osoitteeseen Tankomäenkatu 11 on suunnitteilla 28 uniikkia kotia. 24 asuntoa tulee sijoittumaan kerrostaloon ja 4 asuntoa samalle tontille rakennettavaan hirsirakenteiseen rivitaloon.

Kohde on osa Helsinki-kerrostalo kehityshanketta, jossa pyritään luomaan innovatiivisia rakentamisen ratkaisuja. Asuntojen kohtuuhintaisuudesta pitää huolta kaupungin edullinen vuokratontti sekä asuntojen ensimyyntihintaa säätelevä Puolihitas-järjestelmä.

Kohde on suunnitteilla, arvioitu valmistuminen 2020 loppu.

ASUNTO 1: 124 m² + autotalli 19,5 m² + autopaikka

ASUNTO 2: 124 m² + autotalli 19,5 m² + autopaikka

ASUNTO 3: 124 m² + autotalli 19,5 m² + autopaikka

ASUNTO 4: 124 m² + autotalli 19,5 m² + autopaikka

Uunisepäntie 15

Hankekuvaus

Kesällä 2019 valmistuva Asunto Oy Uunisepäntie 15 käsittää neljä asuinhuoneistoa, sijoitettuna kahteen paritaloon. Jokaisella asunnolla on oma piha sekä asunnon yhteydessä oleva lämmin autotalli sekä lisäautopaikka.

Rakennukset ovat kivirakenteisia / rapattuja. Yläpohja on puurakenteinen, katteena konesaumattu peltikatto. Rakennusten lämmitysmuotona on  energiatehokas asuntokohtainen poistoilmalämpöpumppu (PILP) yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

ASUNTO 90 D: 148,5 m² + autopaikka + varasto 5 m² + terassi 4,5 m²

ASUNTO 92 A: 123,5 m ² + 2 autopaikkaa + varasto 3,5 m² + lasitettu terassi 8 m²

ASUNTO 92 B: 123,5 m² + 2 autopaikkaa + varasto 3,5 m² + lasitettu terassi 8 m²

Elontie 90 ja 92

Hankekuvaus

Asunto Oy Pakilan Paasi käsittää neljä asuntoisen rivitalon sekä paritalon. Jokaisella asunnolla on oma piha sekä asunnon yhteydessä oleva autopaikka tai autokatos. Asunnot ovat juuri valmistuneet.

Huoneistojen kantavat rakenteet on perustettu maanvaraisilla anturoilla murskepatjan varaan kallion päälle. Alapohja on perustettu maanvaraisesti sepelipatjalle, välipohjat ovat ontelolaattarakenteisia. Rakennuksen yläpohja on kertopuurakenteinen, katteena konesaumapeltikatto. Kellarirakenteet sokkelin yläpintaan on tehty sandwich-betonielementeistä, lämmöneristeenä EPS-eriste. Sokkelin yläpuoleinen osuus on pääosin tehty 120 mm paksuista kantavista betonielementeistä, joiden ulkopintaan on tehdasasennettu 260 mm paksu palamaton ja homehtumaton EPS-eriste.

Rakennusten julkisivut ovat paikallarapattuja. Kevyet väliseinät on toteutettu pääosin 120 mm tai 180 mm paksuista betonielementeistä. Alakerran märkätilojen seinät on toteutettu kevytsoraharkoista. Sisäkatot ovat ruiskutasoitettuja kipsilevy tai ontelolaattapintoja.

Kiintokalusteet ml. keittiön ja kodinkoneet kohteeseen toimittaa Puustelli. Kiintokalustetoimitusta voi vapaasti muokata vielä noin 6 vkoa ennen kalustetoimitusta yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa.

Lattiat ovat valinnaisesti laminaatti-, parketti- tai laattapintaisia. Jokaisessa asunnossa on takkavaraus yläkerrassa sekä mahdollisuus rakennusvaiheessa toteutettavaan alakerran takkaan. Kohteen lämmitysmuoto on huoneistokohtainen maalämpöjärjestelmä.